Centrale Verwarming


Zich kunnen verwarmen is één van onze basisbehoeften. Ieder van ons wil dan ook een verwarming waar hij of zij op kan rekenen, niet één dag, één week of één maand, maar dag na dag, en dat voor vele jaren.

Voor een verwarming waar u op kan rekenen, handelt u best met iemand ... waar u op kunt rekenen. Op JVC en C° kunt u dat. Wij hebben een naam hoog te houden als het over verwarming gaat. Zowel voor nieuwbouw als voor verbouwingen weet u zich met ons van een solide en betrouwbare partner verzekerd.

Onze ervaring strekt zich uit van particuliere woonhuizen tot uitgesproken grote woningen en appartementsblokken. Dankzij die opgedane kennis weten wij ook precies te vertellen welke installatie en welke ketel het best bij uw verlangens past. Met het ene oog op uw comfort en het andere oog op uw budget adviseren wij u naar best vermogen en maken we u een offerte op maat. Wij komen daarvoor speciaal ter plaatse.

Eens een afspraak gemaakt voeren we die ook loyaal uit. Bij ons geen gedoe met uitstellen en annuleren! Voor ons is een woord nog een woord. 

Het spreekt vanzelf dat onze bestaande klanten voorrang krijgen inzake onderhoud en depannage.

Onze goede naam hebben wij te danken aan bekwaamheid, betrouwbaarheid, en.. netheid. Wij werken heel proper en staan erop om de werkplaats netjes achter te laten. Bij ons geen extra poetswerk!

Neem de proef op de som en vraag ons om een offerte: het is vrijblijvend.